Donation Opportunities


Deel deze pagina


Rosh HaShanah Kaarten

Rosh HaShanah Kaarten


Begin het Nieuwe Jaar met een mitzvah door een van deze mooie Rosh Hashanah kaarten te sturen naar uw geliefden – en steun tegelijkertijd de zwaar gehandicapte kinderen in Israël. Deze kaarten zijn door middel van speciale technieken gemaakt door jong-volwassenen van ALEH in hun kunst workshops. Uw vrijgevigheid zal ALEH helpen om door te gaan met het creëren van groeimogelijkheden voor meer dan 650 kinderen met een ernstige handicap in een leven vol hoop en blijdschap. De kaarten zijn beschikbaar in een set van 5 verschillende dessins met enveloppen, met binnenin het volgende opschrift:  
Kies valuta

8.57

Overweeg om van uw bovenstaande donatie een maandelijkse gift te maken.

Begin het Nieuwe Jaar met een mitzvah door een van deze mooie Rosh Hashanah kaarten te sturen naar uw geliefden – en steun tegelijkertijd de zwaar gehandicapte kinderen in Israël. Deze kaarten zijn door middel van speciale technieken gemaakt door jong-volwassenen van ALEH in hun kunst workshops. Uw vrijgevigheid zal ALEH helpen om door te gaan met het creëren van groeimogelijkheden voor meer dan 650 kinderen met een ernstige handicap in een leven vol hoop en blijdschap.

De kaarten zijn beschikbaar in een set van 5 verschillende dessins met enveloppen, met binnenin het opschrift:

To: _____________________

A contribution has been made in your honor to ALEH – Israel’s largest network of care for children with severe disabilities.

From: _______________