Donation Opportunities


Deel deze pagina


Zegen voor het eten kaart

Zegen voor het eten kaart


Onze kleurrijke hand-gemaakte Birkat Hamazon kaarten voegen een artiestieke noot toe aan welke maaltijd dan ook. Ontworpen door de jong-volwassenen van ALEH, bevatten ze de volledige “benching” in duidelijk gedrukte tekst en kunnen per gelegenheid aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. Bestel ze in het groot voor bruiloften, Bar/Bat Mitzvah’s of feestelijke maaltijd. N.B. Kaarten zijn beschikbaar in zowel Sephardische als Ashkenazische versie. Geef bij uw bestelling op welke versie uw voorkeur heeft.
Kies valuta

3.21

Overweeg om van uw bovenstaande donatie een maandelijkse gift te maken.

Onze kleurrijke hand-gemaakte Birkat Hamazon kaarten voegen een artiestieke noot toe aan welke maaltijd dan ook. Ontworpen door de jong-volwassenen van ALEH, bevatten ze de volledige “benching” in duidelijk gedrukte tekst en kunnen per gelegenheid aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. Bestel ze in het groot voor bruiloften, Bar/Bat Mitzvah’s of feestelijke maaltijd.

N.B. Kaarten zijn beschikbaar in zowel Sephardische als Ashkenazische versie. Geef bij uw bestelling op welke versie uw voorkeur heeft.