Fietsen voor ALEH

Fietsen voor ALEH

Gerinda Spek en Nelleke Roubos hebben een actieve herfst voor de boeg! De vrijwilligsters in spé zijn op een sportieve manier bezig om ALEH bekend te maken bij het publiek en hopen middels een gesponsorde fietstocht van 100 km voldoende sponsors te vinden om orthopedische bedden te financiëren voor ALEH!

Dit is wat zij zelf schreven over hun geweldige initiatief:

Ger en Nel naar Israël

Hoihoi,

Ja dit zijn wij, Gerinda Spek en Nelleke Roubos.

Wij hopen D.V. september 2020 twee maanden vrijwilligerswerk te verlenen voor Stichting ALEH. En hier willen we niet met lege handen aankomen.

Wij gaan 100 kilometer fietsen voor Stichting Aleh, het zou fantastisch zijn als u ook een sportieve of financiële bijdrage wilt leveren! Het geld dat we ophalen wordt besteed aan gehandicapte mensen die het nodig hebben. Ook 100 km meefietsen? Mail ons voor meer informatie!  gerennelnaarisrael@hotmail.com. Opgeven kan tot 06-06-2020.

Help je mee om ons doel te bereiken?

Nieuwe bedden!

Via Stichting Aleh hebben wij te horen gekregen dat er op dit moment dringend behoefte is naar nieuwe bedden! Daarom zetten wij ons in om geld op te halen voor de bedden (€2500,- per stuk) in plaats van een rolstoelschommel, wat eerst het doel was. Helpt u ons mee?

Liefs Gerinda en Nelleke

Wenst u ALEH ook te ondersteunen middels een donatie? Dat kan via deze website. Hartelijk bedankt en succes!