Jeruzalem Marathon 2016

Jeruzalem Marathon 2016

9592_10154008216187604_7015632664963085567_nDe Marathon die afgelopen vrijdag werd gehouden in Jeruzalem werd bijgewoond door dertigduizend lopers. Onder hen een groep van kinderen met ernstig meervoudige beperkingen van ALEH Jeruzalem.

Na vijf maanden van training, begeleid door politieagenten en fysiotherapeuten kwam een droom tot vervulling voor de kinderen van ALEH Jeruzalem. Ze waren in staat om de 800 meter van de Jeruzalem Marathon af te leggen, samen met het hoofd van de politie, inspecteur-generaal Ronny Alshich, de burgemeester van Jeruzalem, Nir Barkat, Michal Anski, een bekende televisie persoonlijkheid en politieagenten, soldaten en vele andere vrijwilligers.

Anski merkte op “Ik zag zo uit naar deze dag dat ik zelfs per ongeluk hier vorige week al was. Ik ben blij dat de Israëlische samenleving niet de zwakken vergeet en het is een eer voor mij om een ​​deel van deze belangrijke gebeurtenis te mogen zijn”.

Zoals hierboven vermeld hebben de kinderen de laatste vijf maanden hard getraind om te slagen in het realiseren van hun droom samen met de politie van Jeruzalem, fysiotherapeuten en vrijwilligers. Sommige kinderen hebben vanochtend de finish gehaald in een rolstoel, sommigen werden bijgestaan ​​door speciale tandem schoenen en walkers. Ze bereikten de finish met een glimlach op hun gezichten van de opwinding van hun succes in deze uitdagende taak. Voor het vierde jaar deed ALEH mee met de Jeruzalem Marathon en bewees opnieuw dat iedereen het kan.