Tulpen uit Holland

Tulpen uit Holland

Ook in 2015 bracht de Tulpentoer van Christenen voor Israël weer een bezoek aan ALEH en wel bij de Gedera vestiging (Centrum-Zuidelijk Israel). Het tulpentoer team kreeg een rondleiding en ook de burgemeester van Gedera dhr. Yoel Gamliel en de Algemeen Directeur van ALEH dhr. Yehuda Marmorstein waren aanwezig. De Algemeen directeur van ALEH nam tulpen in ontvangst voor alle ALEH afdelingen (in Jeruzalem, Gedera, Bnei Berak en de Negev), die de zorg dragen voor meer dan 700 meervoudig gehandicapte kinderen.

De gehele ALEH staff voelt zich enorm gesterkt door dit mooie gebaar van Christenen voor Israël en de schenkers van de Tulpenbollen. Gesterkt in het feit te weten dat er nog veel mensen zijn die achter Israël en het Joodse Volk staan en gesterkt door het bijzondere gebaar en de tulpen die ten goede komen aan de therapie van ernstig meervoudig gehandicapte kinderen in Israel.

Het tulpentoer team bracht niet alleen bollen, maar onthulde ook een gloednieuwe ambulance / taxibus die door de bijdrage van de donateurs van Christenen voor Israël kon worden aangeschaft!